%3A+%E2%80%98No+apaguis+el+llum%E2%80%99+arriba+al+programa+100

Dissabte a les 00.00

: ‘No apaguis el llum’ arriba al programa 100

El programa de sexe dIB3 Ràdio ja duu en antena dos anys i tres mesos tractant temes afectivosexuals

La primera temporada de No apaguis el llum començava el 12 de febrer del 2015. Des de llavors, han passat pels micròfons del programa més de 250 convidats, entre professionals i entrevistats.

Cada setmana la ràdio pública de les Illes Balears posa a l’abast dels oients divulgació en matèria sexològica i de relacions de parella. Pel programa han passat des de psicòlegs, sexòlegs, psiquiatres, uròlegs, ginecòlegs, terapeutes, entrenadors, escriptors, actors pornogràfics fins a un llarg seguit de testimoniatges, que cada setmana tracten els principals esculls de les relacions afectives.

El passat mes de gener No apaguis el llum ja va ser guardonat pel Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears per la tasca que fa el programa en millorar la qualitat de vida de totes les persones i de servei públic en matèria sexològica.

En aquesta edició número 100, una dotzena de col·laboradors del programa, intervindran per donar palès de la importància que té la salut sexual en el dia a dia de les persones.

No apaguis el llum, el programa d’informació sexual d’IB3 Ràdio, presentat per Maria Rigo i Joan Guillem Jaume que s’emet cada dissabte a mitjanit a IB3 Ràdio.

L’audiència pot contactar amb No apaguis el llum a la pàgina de Facebook: No apaguis el llum IB3 i al correu electrònic: noapaguiselllum@ib3radio.com.