‘No perdis el compàs’, amb Victòria Maldi i José Corbacho, estrena a IB3

Dissabte a les 21.45

Aquest dissabte 29 d’abril, a les 21.45 hores, els telespectadors podran gaudir d’una de les estrenes més esperades de la nova graella d’IB3 Televisió.

No perdis el compàs és  un nou concurs musical per a tots els públics, en el qual tres  equips formats per tres membres d’una mateixa família competeixen entre si, en una sèrie de jocs musicals que mesuren el seu coneixement de la música popular.

El concurs és un espai per a tota la família que ens permetrà escoltar tant els darrers èxits com els grans clàssics musicals que es troben en el nostre imaginari col·lectiu. A més de les famílies, els grans protagonistes del programa són els micròfons que van baixant per les errades dels concursants.

Victòria Maldi i José Corbacho seran els encarregats de conduir aquest nou espai  a la televisió pública i gaudir de l’humor, l’entreteniment i la diversió,  per a tots els públics. A més, l’equip guanyador s’endurà un pot important en metàl·lic!

No perdis el compàs s’estrena aquest dissabte 29 d’abril a les 21.45h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @NoPerdisCompas amb l’etiqueta #NoPerdiselCompàs1  i a facebook.com/noperdiselcompas.

A la pàgina web IB3.org hi podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.