NO+PERDIS+EL+COMP%C3%80S%3A+Aquest+dissabte+m%C3%A9s+m%C3%BAsica%2C+entreteniment+familiar+i+molta+diversi%C3%B3

Dissabte a les 21.45

NO PERDIS EL COMPÀS: Aquest dissabte més música, entreteniment familiar i molta diversió

Aquest dissabte, més diversió i entreteniment a IB3 Televisió amb nous concursants que volen demostrar el seu coneixement del món musical. Tres noves familíes ens demostrarn les seves ganes de ballar i cantar amb l’objectiu de passar-ho d’allò més bé i arribar a la final per poder guanyar els 20.000€.

Aquesta setmana tendrem tres families més que venen a concursar des de Barcelona, Eivissa i Vandellós. Cançons com: ‘Cuando tu vas’ (Chenoa), ‘Como Camarón’ (Estopa) i ‘Quince años tiene mi amor’ (Dúo Dinámico) formaran part d’aquest segon programa i de les divertides proves que els hem preparat.

No perdis el compàs és un nou concurs musical per a tots els públics, en el qual tres  equips formats per tres membres d’una mateixa família competeixen entre si, en una sèrie de jocs musicals que mesuren el seu coneixement de la música popular.

L’espai és la primera gran producció d’entreteniment familiar entre TV3 i IB3 Televisió. Victòria Maldi i José Corbacho són els encarregats de conduir aquest nou espai a les dues televisions públiques per gaudir de l’humor, l’entreteniment i la diversió,  per a tots els públics.

No perdis el compàs s’emet dissabte 6 de maig a les 21.45h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @No PerdisCompas amb l’etiqueta #NoPerdiselCompàs i a: facebook.com/noperdiselcompas.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.