NO+PERDIS+EL+COMP%C3%80S%3A+Edici%C3%B3+Especial+Vip+amb+Toni+Terrades%2C+Neus+Albis%2C+Xavier+Valls%2C+Ana+Boadas+i+Marc+Caldentey

Dissabte a les 21.45

NO PERDIS EL COMPÀS: Edició Especial Vip amb Toni Terrades, Neus Albis, Xavier Valls, Ana Boadas i Marc Caldentey

 No perdis el compàs retorna a les nostres llars amb una Edició Especial. Els equips concursants del programa d’aquest dissabte no seran família com és habitual, sinó companys de treball i alhora presentadors d’IB3 i TV3. Cares molt conegudes pels espectadors, que vénen amb desig de passar una bona estona i aconseguir el millor premi que, en aquesta edició, anirà destinat a una ONG solidària escollida per cada un dels equips.

La nit de dissabte no et perdis l’edició especial. Els equips seran classificats en tres categories: El Temps, Esports i Programes. Per una banda, El Temps estarà format per Marc Caldentey, Gemma Puig i Dani Ramírez. L’equip Esports estarà integrat per Toni Terrades, Marta Bosch i Xavier Valls i, el de Programes, per Neus Albis, Rafel Vives i Ana Boadas.

No perdis el compàs és un concurs musical per a tots els públics, en el qual tres  equips competeixen entre si, en una sèrie de jocs musicals que mesuren el seu coneixement de la música popular.

L’espai és la primera gran producció d’entreteniment familiar entre TV3 i IB3 Televisió. Victòria Maldi i José Corbacho són els encarregats de conduir aquest espai a les dues televisions públiques per gaudir de l’humor, l’entreteniment i la diversió.

No perdis el compàs s’emet aquest dissabte 17 de juny a les 21.45h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @No PerdisCompas amb l’etiqueta #NoPerdiselCompàs i a: facebook.com/noperdiselcompas.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.