NO+PERDIS+EL+COMP%C3%80S%3A+L%E2%80%99entreteniment+i+diversi%C3%B3+dels+dissabtes+a+IB3

Dissabte a les 21.45

NO PERDIS EL COMPÀS: L’entreteniment i diversió dels dissabtes a IB3

Aquest dissabte, més diversió i entreteniment a IB3 Televisió amb nous concursants que volen demostrar el seu coneixement del món musical. Tres noves famílies  demostraran, una setmana més, les ganes de ballar i cantar amb l’objectiu de passar-ho d’allò més bé i arribar a la final per poder guanyar el pot màxim de 20.000€.

Les tres famílies concursants del programa d’aquest dissabte vénen des de Paüls,  Palma i Santpedor, amb moltes ganes de cantar i recordar cançons de tots els temps i divertir-se amb les proves que els hem preparat.

No perdis el compàs és el nou concurs musical per a tots els públics, en el qual tres  equips formats per tres membres d’una mateixa família competeixen entre si, en una sèrie de jocs musicals que mesuren el seu coneixement de la música popular.

L’espai és la primera gran producció d’entreteniment familiar entre TV3 i IB3 Televisió. Victòria Maldi i José Corbacho són els encarregats de conduir aquest nou espai a les dues televisions públiques per gaudir de l’humor, l’entreteniment i la diversió,  per a tots els públics.

No perdis el compàs s’emet dissabte 13 de maig a les 21.45h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @No PerdisCompas amb l’etiqueta #NoPerdiselCompàs i a: facebook.com/noperdiselcompas.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.