NO+VENIM+AMB+MANUAL%3A+Descobrim+la+cuina+d%26apos%3Bavantguarda

Dissabte a les 08.00

NO VENIM AMB MANUAL: Descobrim la cuina d’avantguarda

Dissabte, a No venim amb manual, els nins del programa tendran l’oportunitat d’aprendre les tècniques de cuina actuals amb l’entrevista al xef José Cortés, finalista del campionat nacional de cuina Bocuse d’Or España 2015 i que, a més, farà una demostració en directe per als més petits.

A la secció ‘De 0 a 99’, els padrins col·laboradors del programa compartiran micròfon amb els adolescents per recordar com era l’oci dels joves d’abans. A més d’aquests continguts, hi haurà la tertúlia infantil, les recomanacions de les propostes d’oci i un informatiu imaginari realitzat per escolars de Mallorca dins  l’activitat ‘Periodistes per un dia’, que No venim amb manual ofereix a les escoles a través de Palma Educa.

Des del mes d’abril, d’altra banda, el programa compta amb una nova hora de continguts dirigits a la primera infància. Aquest dissabte parlarem amb la psicòloga Maribel Martínez sobre les enrabiades, i la creadora de software Eva Barceló recomanarà aplicacions per a nins petits. La part dirigida exclusivament als infants se centrarà en la temàtica de superherois i superheroïnes, i inclourà un conte, una manualitat, cançons i tertúlia amb nins de 5 a 8 anys.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 8 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults, com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida les famílies a participar-hi de manera activa.

Vos recordam que podeu fer comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.