NO+VENIM+AMB+MANUAL%3A+Una+hora+m%C3%A9s+dedicada+a+la+primera+inf%C3%A0ncia

Dissabte a les 08.00

NO VENIM AMB MANUAL: Una hora més dedicada a la primera infància

A partir de l’1 d’abril, el programa ampliarà l’horari i s’emetrà de les 8 a les 11 h

Des d’aquest dissabte, No venim amb manual tindrà una hora més de programació destinada als més petits. Així, al format habitual dels dissabtes, de 9 a 11 del matí, s’hi sumaran 60 minuts més, de les 8 a les 9, amb continguts dirigits a nins menors de 8 anys i als seus pares.

Una cançó de ‘bon dia’ donarà pas als espais destinats especialment als pares de nadons o nins en edat preescolar, en els quals participaran tot tipus d’especialistes per abordar temes que van des de la salut dels primers anys de vida fins a l’educació o els estils de criança. També es donarà difusió a les iniciatives que es duguin a terme per a la primera infància a les Illes.

Els nins, per la seva banda, podran gaudir del programa a través de propostes com ara jocs, tallers creatius o fins i tot una secció de manualitats, que també es podrà seguir a través de les xarxes del programa.

No faltaran els contes, amb diversos finals per triar, les cançons ni la tertúlia infantil, oberta a la participació dels més petitons.

La programació prosseguirà, com cada dissabte, amb els continguts habituals, des de la secció adolescent o la tertúlia, en la qual els padrins rememoren la seva infància al costat dels infants, fins a espais sobre educació i noves tecnologies o l’entrevista, en què joves i nins a partir de 9 anys entrevisten un adult que comença parlant sobre la seva professió i acabar enfrontant-se a un test per avaluar els seus coneixements sobre el món infantil.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.