NO+VENIM+AMB+MANUAL%3A+Programa+especial+de+Halloween

Dissabte a les 16h

NO VENIM AMB MANUAL: Programa especial de Halloween

Els dissabtes de 16.00 h a 19.00 h del capvespre podeu escoltar a IB3 Ràdio el programa No venim amb manual. Per aquest dissabte han preparat un programa molt especial dedicat a la nit de Halloween, on parlaran de moltes propostes lúdiques per a tota la família.

La primera hora del programa, l’hora dels més petits que és de 16.00 h a 17.00 h, els visitarà l’experta en manualitats, Dory Gil, que explicarà com decorar la casa i quins jocs fer a una festa de Halloween per nins.

També comptaran amb Eva Barceló, creadora de software, que ens recomanarà apps per gaudir amb els més petits d’aquesta celebració.

També se farà la tertúlia de petits i podreu escoltar cançons terrorífiques i un conte especial creat a No venim amb manual.

De 17.00 h a 19.00 h, els visitaran l‘equip Dinamo de l’Ajuntament de Palma per parlar-nos de la Nit de la Rata Pinyada i la bloguera de cuina María Ramos, que ens portarà receptes terrorífiques però saludables.

Un any més, tindran la seva padrina de Halloween, que un cop més celebrarà una festa pels nins del barri, i una secció especial de cinema: el director Toni Bestard i la seva filla Alba ens parlaran sobre pel·lícules infantils que fan una mica de por.

Acabaran programa amb una entrevista sorpresa, en la que descobrirem a alguns personatges particulars del cinema infantil i juvenil.

Podeu escoltar aquest programa a les sintonies d’IB3 Ràdio:

Mallorca 106.8

Menorca 88.6

Eivissa i Formentera 93.7

També el podeu escoltar en directe des del web.