NOVA+APOSTA+MULTIM%C3%88DIA%3A+Actualitza+l%E2%80%99APP+d%E2%80%99IB3+i+gaudeix+de+les+millores%21

EPRTVIB informa

NOVA APOSTA MULTIMÈDIA: Actualitza l’APP d’IB3 i gaudeix de les millores!

La nova versió d’aquesta eina imprescindible respon a la creixent demanda on line i permet la recerca per continguts.

IB3 ha actualitzat la seva nova aplicació mòbil generalista per a dispositius Android i iOS i, a partir d’ara, a les prestacions que ja oferia s’afegeix la possibilitat de recerca per contingut. Aquesta nova versió permet, per tant, que els usuaris puguin trobar de manera molt més senzilla, àgil i intuïtiva qualsevol informació o programa que hagi emès tant la ràdio com la televisió, i també aquells materials exclusius en línia.

La nova versió de l’app, que és gratuïta i que es troba disponible a Google Play i a l’App Store, requereix ser instal·lada per aquelles persones que mai no l’hagin davallat, i d’actualització per a qui ja la tenguin al seu dispositiu.

Aquesta nova app per a dispositius mòbils suposa un gran salt qualitatiu en l’oferta per a mòbils i tauletes. Fins ara per cercar els continguts a la carta era necessari conèixer el títol del programa, i a partir d’aquesta nova actualització és suficient amb escriure alguna paraula relacionada amb el contingut.

L’eina ofereix tot el contingut d’IB3, tant les emissions en directe de ràdio i televisió, els streamings, com tots els continguts de vídeo i podcast d’IB3 a la carta.

Els usuaris poden trobar en els seus dispositius mòbils tota la informació detallada i actualitzada sobre la programació, les notícies, els esports, el temps i la informació corporativa.

El mitjà públic de les Illes Balears es va adaptar ja fa uns anys als nous temps i a les noves formes de consum per part de l’usuari amb una primera versió de l’APP, però ara fa la passa definitiva per tal que el públic pugui tenir els continguts al seu abast de manera senzilla i intuïtiva.

A banda, des de l’aplicació mòbil també es podrà accedir a les emissions ocasionals exclusives per internet (retransmissions esportives, plens parlamentaris, concerts i esdeveniments a les illes, etc.), tant en àudio com en vídeo.

L’oferta d’àudios i vídeos a la carta també es fa més accessible; es poden veure els vídeos i els àudios de tots els programes i filtrar-los per categories temàtiques, gèneres o tipus.

Aquells que tinguin l’aplicació actual, només n’hauran de fer una actualització per gaudir de totes les noves funcionalitats.

D’aquesta manera l’usuari pot;

-Cercar per contingut

-Accedir a totes les emissions en directe de la ràdio i la televisió.

-Visualitzar sèries de producció pròpia o programes i gaudir del millor entreteniment de qualitat allà on vulgui.

-Seguir totes les transmissions en línia: esportives, concerts, festes populars, plens parlamentaris, rodes de premsa, etc.

-Seguir l’actualitat informativa, minut a minut, a IB3 Notícies per reproducció en continu en directe.

-Tornar a veure i escoltar les edicions dels informatius d’IB3 Notícies, per estar al dia de l’actualitat en clau local, balear, nacional i internacional.

-Posar-se al dia de les notícies esportives.

-Consultar la programació i les graelles.

-Accedir al servei a la carta d’IB3 i recuperar tota la programació de la ràdio i la televisió pública de les Illes Balears.

 

#SOM el teu mitjà públic de les Illes Balears.

Descarregeu-vos la nova app d’IB3 i gaudeix-ne!

*Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ib3.mobil.

*IOS: https://apps.apple.com/es/app/ib3/id381473495.