Nova edició de la Nit d’humor a IB3 Televisió

17 04 2020

IB3 televisió ha programat per dissabte una altra Nit d’humor. Una proposta diferent de l’habitual que vol ajudar a l’espectador a suportar millor la situació actual que estam vivint.

La comèdia Love you baby, escrit i dirigit per Marcos Cabotà està protagonitzat per l’humorista Agustín el casta i explica el perquè de l’arribada de Take Kubo al Mallorca. Envoltat de l’univers del personatge Lorenzo Llamas, Take Cubo arriba a Bunyola per rebel·lar-li a Llamas un secret que li canviarà la vida. El curtmetratge ha estat cedit pel Cafè de Cala Gamba.

Després s’emetrà Biel, sèrie finalista al concurs de sèrie d’IB3. Una sèrie on quatre dones de la mateixa família han començat un vertiginós viatge per les Illes Balears cercant en Biel: un home misteriós que no para de moure’s i és de vital importància que el trobin abans del dia de la Immaculada Concepció, és a dir el 8 de desembre. El perquè o qui és, és un misteri, però aquestes dones passaran tota classe d’aventures en un viatge inoblidable per totes les Illes Balears intentant localitzar en Biel.

Per acabar, una nova sessió d’humor amb els millors monòlegs de les Illes.

La nova edició de Nit de l’humor a IB3 Televisió serà dissabte a les 22.05 h.