%3A+Noves+seccions+i+nous+continguts%2C+a+partir+d%E2%80%99avui%2C+a+%E2%80%9CIlles+i+Pobles%E2%80%9D

Dilluns a les

: Noves seccions i nous continguts, a partir d’avui, a “Illes i Pobles”

Avui comença una nova etapa al programa Illes i Pobles, amb noves seccions i amb nova presentadora. Marta Bergas es posa al capdavant d’aquest programa informatiu amb caire local que, de dilluns a divendres, ens durà les notícies i els reportatges dels municipis de les Balears.

A partir de les 13 hores, Illes i pobles amplia els seus continguts adaptats a l’actualitat que ens envolta als diferents municipis, amb notícies més properes contades en la veu dels ciutadans de les Illes.

Les tradicions culturals i autòctones del nostre voltant s’estan reinventant i el programa també s’hi ha volgut adaptar. Patrimoni, productes i personatges, juntament amb entrevistes en directe, conformaran els nous continguts del programa.

Just després, començarà el programa Méteo, temps i natura, que també va canviar el seu horari d’emissió a les 13.25 hores amb tots els continguts relacionats amb el món de la natura i el medi ambient.

Ens podreu seguir a Twitter i Instagram al perfil @IB3, i al Facebook: facebook.com/IB3org.

Podeu seguir la nostra programació en directe a IB3 Televisió i a la nostra web IB3.org a l’enllaç: IB3.org/directe. Recordau que podreu veure tots els programes al servei a la carta de la web i als diferents canals de YouTube.