NOVA APOSTA MULTIMÈDIA
IB3 estrena nova APP

EPRTVIB informa

99

El mitjà públic de les Illes Balears llança la nova APP per accedir a tots els seus continguts de ràdio, televisió i web.

IB3 llança avui la seva nova aplicació mòbil generalista per a dispositius Android i iOS, que permet accedir a tots els seus continguts multimèdia: ràdio, televisió i els exclusius en línia.

L’app, gratuïta i ja disponible a Google Play i App Store, manté una vocació interactiva vinculada a les xarxes socials i a les noves tecnologies.

En concret, aquesta eina ofereix tant les emissions en directe de ràdio i televisió com tots els continguts de vídeo i podcast d’IB3 a la carta.

Els usuaris podran trobar en els seus dispositius mòbils tota la informació detallada i actualitzada sobre la programació, les notícies, els esports, el temps i la informació corporativa.

El mitjà públic de les Illes Balears s’adapta als nous temps i a les noves formes de consum per part de l’usuari, per tal que aquest pugui tenir els continguts al seu abast.

Aquesta nova app per a dispositius mòbils suposa un gran salt qualitatiu en l’oferta per a mòbils i tauletes. A més, respon a una de les accions que se sumen a la nova aposta multimèdia que el mitjà públic preveu desenvolupar per adaptar-se als diferents públics objectius i a les diverses maneres de consum de cadascuna de les generacions.

Directes, informació, entreteniment, cultura i esports acompanyaran a l’usuari allà on vulgui i el faran gaudir de la millor experiència d’usuari possible.

A part, des de l’app també es podrà accedir a les emissions ocasionals exclusives per internet (retransmissions esportives, plens parlamentaris, concerts i esdeveniments a les illes, etc.), tant en àudio com en vídeo.

L’oferta d’àudios i vídeos a la carta també es fa més accessible; es poden veure els vídeos i els àudios de tots els programes i filtrar-los per categories temàtiques, gèneres o tipus.

Els usuaris que tinguin l’app actual, només hauran de fer una actualització per gaudir de totes les noves funcionalitats.

D’aquesta manera l’usuari podrà:

Accedir a totes les emissions en directe de la ràdio i la televisió.

Visualitzar sèries de producció pròpia o programes i gaudir del millor entreteniment de qualitat allà on vulgui.

Seguir totes les transmissions en línia: esportives, concerts, festes populars, plens parlamentaris, rodes de premsa, etc.

Seguir l’actualitat informativa, minut a minut, a IB3 Notícies per streaming en directe.

Tornar a veure i escoltar les edicions dels informatius d’IB3 Notícies per a estar al dia de l’actualitat en clau local, balear, nacional i internacional.

Posar-se al dia de les notícies esportives.

Consultar la programació i les graelles.

Accedir al servei a la carta d’IB3 i recupera tota la programació de la ràdio i la televisió pública de les Illes Balears.

#SOM el teu mitjà públic de les Illes Balears.

Descarregeu-vos la nova app d’IB3 i gaudeix-ne!

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=ib3.mobil.

IOS: https://apps.apple.com/es/app/ib3/id381473495.