NOVETATS
Movistar+ comença a emetre en alta definició la programació d’IB3

EPRTVIB informa

Aquesta millora està disponible de manera automàtica per als clients de la plataforma a les Illes Balears que disposen de fibra òptica

L’alta definició permet una major qualitat d’imatge tant en l’emissió lineal com en els enregistraments personals, el control del directe o el servei Últims 7 dies del canal

El senyal d’IB3 ha començat avui 12 de maig a emetre’s en HD a través de Movistar+. D’aquesta manera, els clients de la plataforma a les Illes Balears que disposin de fibra òptica, des d’avui, veuran la programació del canal autonòmic balear en alta definició.

Aquesta millora s’ha realitzat de manera automàtica, sense que els usuaris hagin de reconfigurar els seus descodificadors. Permetrà gaudir d’una major qualitat d’imatge en l’emissió lineal, que també es veurà reflectida en els enregistraments personals, per a veure qualsevol contingut en el moment desitjat; en el control del directe, que permet aturar el directe i retrocedir qualsevol emissió en lineal fins a l’inici del programa; i en el servei U7D, amb el qual visualitzar els continguts dels canals de Movistar+ emesos durant els últims set dies. Així, els espectadors poden veure qualsevol programa d’IB3 tant en lineal quan s’emet, com a posteriori sota demanda a través d’aquest servei.

El consum d’IB3 a través de Movistar+, que continuarà emetent en el dial 9 de la plataforma, no ha parat de créixer des que va començar 2021, i ha registrat un augment de l’audiència del 5% respecte de 2020. La franja horària de major audiència és la de sobretaula, entre les 14 i les 17 hores, i en els dies laborables el consum és superior als caps de setmanes. Els continguts del canal autonòmic que generen més interès entre els usuaris de Movistar+ són informació, entreteniment, oci i aficions. Prova d’això és que el programa més vist és IB3 Notícies, en les seves edicions -per ordre d’audiència- Migdia, Vespre i Cap de Setmana, seguit de programes com Cuina amb Santi Taura i Agafa’m si pots!

Balears és una de les comunitats amb major implantació de televisió de pagament, sent Movistar la plataforma líder a les illes.