NURA%3A+El+nou+poemari+de+Bep+Joan+Casasnovas

Dijous a les 22h

NURA: El nou poemari de Bep Joan Casasnovas

L’arqueologia post-Covid-19, el nou poemari de Bep Joan Casasnovas i el baixista Jaco Pastorius seran els temes principals del programa ‘Nura‘ d’avui vespre. Aquest programa el presenta i dirigeix Carles Marquès.

Avui, el nostre programa comença amb arqueologia. Amb Cecilia Ligero, presidenta de l’Associació Amics del Museu de Menorca, parlarem de la represa de les excavacions arqueològiques a partir del juliol i de les pautes a seguir. Què hauran de tenir en compte en les prospeccions després de la Covid-19? Com els ha afectat aquesta situació al sector?

A la part central del programa, ens acompanya avui el periodista Bep Joan Casasnovas. Ens presentarà el seu darrer poemari, ‘Replec. Poemes santjoaners’, que ha editat la nova associació ‘VaDCultura‘.

I acabarem amb la secció de Jazz d’Ignasi Mascaró. Avui ens acostarà la figura d’un dels baixistes més influents de tots els temps: Jaco Pastorius.

Podeu sentir aquest programa en directe a les sintonies Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7 a partir de les 22.00h. També en directe des de la plataforma de directe d’ib3.org

I recuperar els programes ja emesos a Nura