NURA%3A+El+nou+recopilatori+de+Miquel+Serra

Dimarts a les 22h

NURA: El nou recopilatori de Miquel Serra

Productes de la història de la cuina en desús, el nou recopilatori de Miquel Serra i la cultura popular amb Joan López seran els protagonistes avui al programa Nura, que podeu escoltar a partir de les 22h.

A la nostra secció Arqueologia Gastronòmica, parlarem aquest dimarts amb Pep Pelfort de grans productes de la història de la gastronomia que han caigut en desús.

A la part central del programa, ens acompanya el músic mallorquí Miquel Serra, que acaba d’estrenar Be-Sades, un recopilatori format per 11 cançons inèdites que per una raó o altra van quedar fora de la discografia de l’artista manacorí.

I acabarem amb la secció que dediquem cada quinze dies a la cultura popular amb Joan Francesc López Casasnovas. En el programa d’aquesta nit, parlarem de San Pascual Bailón, les pluges de maig, la festa de Cincogema, els aplecs, la festa del Corpus i la tradició de tondre les ovelles. No us ho perdeu.

Podeu sentir aquest programa en directe a les sintonies Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7. També en directe des de la plataforma de directe d’ib3.org

I recuperar els programes ja emesos a Nura