NURA%3A+La+Festa+del+Llibre

Dijous a les 22h

NURA: La Festa del Llibre

La Festa del Llibre, ‘La ira’ de Raül Garrigasait i el trompetista de jazz Wallace Roney, seran els protagonistes d’aquest dijous, a Nura a partir de les 22 h a IB3 Ràdio.

A la primera part del programa parlarem amb la presidenta del Gremi de Llibreters Maria Barceló sobre la Festa del Llibre. Palma i Inca acolliran aquest esdeveniment que se celebrarà del 20 al 23 de juliol. El Gremi de Llibreters de Mallorca l’organitza per compensar que enguany no s’ha pogut celebrar Sant Jordi.

L’escriptor i hel·lenista solsoní Raül Garrigasait signa “La ira”, l’últim dels “Pecats capitals” de la sèrie d’assajos de l’Editorial Fragmenta de la que ens hem anat ocupant al llarg dels últims mesos. Ell és el nostre protagonista avui al tram central del programa.

I a la part final torna el jazz de la mà d’Ignasi Mascaró. Per ocupar-nos avui del virtuós trompetista nord-americà Wallace Roney, que va morir als 59 anys, fa només unes setmanes a conseqüència de complicacions pel coronavirus.

Podeu sentir aquest programa en directe a les sintonies Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7. També en directe des de la plataforma de directe d’ib3.org

I recuperar els programes ja emesos a Nura