NURA%3A+La+nova+edici%C3%B3+del+Festival+Internacional+de+Cine+de+Menorca

Dijous a les 22h

NURA: La nova edició del Festival Internacional de Cine de Menorca

Nura és el programa d’IB3 Ràdio que dediquem a parlar de la cultura de Menorca i de les Illes, que s’emet els dimarts i dijous a les 22 h del vespre. En el programa d’avui ens farem ressò dels següents temes:

A la primera part del programa parlarem de cinema. I és que malgrat la difícil situació en què s’ha vist sumit el sector cultural en els últims mesos per mor del coronavirus, el Festival Internacional de Cine de Menorca consolida enguany la seva projecció nacional i internacional per a la seva edició 2020. Amb canvis, i amb un festival adaptat a les circumstàncies, que comentarem amb la seva directora Inés Garrell.

A la segona part, parlarem de la reedició d’una autèntica joia editorial, que va molt més enllà d’un inventari historicogeogràfic: la “Descripció geogràfica i estadística de l’illa de Menorca” escrit pel capellà castrense i pastor protestant Lindemann durant la seva estada a l’illa, entre 1775 i 1782, com a pastor procedent de dos batallons de Hannover enviats a Menorca.

També comentarem la notícia amb Fina Salord, membre fundadora de l’IME, i Rita Pabst, filla del desaparegut Lothat Pabst, coordinador de la primera edició.

I acabarem amb més llibres, amb el nostre amic Manel Bonmatí. Avui, amb el comentari de la novel·la “La sociedad literaria y el pastel de piel de patata de Guernsey”, de Mary Ann Shaffer i Annie Barrows.

Podeu sentir aquest programa en directe a les sintonies Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7. També en directe des de la plataforma de directe d’ib3.org

I recuperar els programes ja emesos a Nura