NURA%3A+L%E2%80%99orxata%2C+%E2%80%98Musica+inter+tempora%E2%80%99%2C+les+feines+del+camp+i+els+refranys+de+juny

Dimarts a les 22h

NURA: L’orxata, ‘Musica inter tempora’, les feines del camp i els refranys de juny

L’orxata contra les falses llets vegetals, ‘Musica inter tempora’, les feines del camp i els refranys de juny, seran els temes protagonistes del programa Nura d’avui a les 22h.
Obrirem el programa d’avui amb el món dels fogons. A la secció ‘Arqueologia Gastronòmica’, parlarem amb Pep Pelfort d’un tema de controvèrsia: l’orxata versus les falses llets vegetals.
En plana musical parlarem del 47è Festival de Música d’Estiu de l’Associació Joventuts Musicals de Maó. Enguany es reconverteix, per mor del coronavirus, en ‘Música inter tempora’, un cicle de quatre concerts protagonitzats per artistes locals. Ens ho contarà tot el president de l’entitat, Lluís Sintes.
I acabarem amb gastronomia i la secció del ‘Rebost Popular’. Avui, en Joan López Casasnovas ens parlarà de revetlles, la força de la vegetació, i els refranys del mes de juny.

Podeu sentir aquest programa en directe a les sintonies Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7. També en directe des de la plataforma de directe d’ib3.org

I recuperar els programes ja emesos a Nura