%3A+Paris+Hilton%2C+%E2%80%98La+princesa+d%E2%80%99Eivissa%E2%80%99%2C+obre+les+portes+en+exclusiva+a+les+c%C3%A0meres+d%E2%80%99IB3+Televisi%C3%B3

Dissabte a les 22.35

: Paris Hilton, ‘La princesa d’Eivissa’, obre les portes en exclusiva a les càmeres d’IB3 Televisió

Dissabte passat, varem posar, punt final, al programa IBZ DJ i al recorregut que hem realitzat pel món del creadors de la música electrònica a l’illa d’Eivissa. Un programa que ens ha mostrat la cara més amagada dels que posen el ritme a les discoteques eivissenques i que han duit la marca de la música electrònica arreu del món.

Aquesta setmana, IB3 Televisió vos oferirà un reportatge, en exclusiva, sobre la figura de la ‘princesa d’Eivissa’ la mediàtica Paris Hilton. Nascuda a Los Angeles, s’ha criat a Nova York i ha trobat a Eivissa el seu refugi estiuenc. Paris Hilton ha arrelat a l’illa pitiüsa, al reclam dels seus paratges naturals de dia i de la música electrònica a la nit. Fa 5 anys que va debutar aquí com a DJ i des d’aleshores, la seva festa de l’escuma ‘Foam&Diamonds’ ha penjat el cartell de complet. L’illa ha estat el millor aparador a la indústria musical i els seus seguidors l’han batejada com “la princesa d’Eivissa”.

Aquesta hereva multimilionària vol tornar a Eivissa tot el que li reporta i obri les portes en exclusiva a un equip d’IB3 per acompanyar-la durant la seva jornada laboral. Des de la mitjanit, la celebritat tenyirà de rosa la mainroom d’Amnesia i a més, en aquesta ocasió, s’enfrontarà a un nou repte: la tornada als micròfons amb l’estrena del seu nou single ‘SummerReign’.

Darrere dels plats, descobrirem com Paris Hilton treu suc al paper d’al·lota innocent. Al rerefons d’aquesta celebritat del paper cuixé hi ha una dona emprenedora que fa d’or el que toca.

L’especial Paris Hilton s’emet dissabte a les 22.35 h a IB3 Televisió, i el condueix Jordi Villalta.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe, i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.