PARTIT BENÈFIC PEL LLEVANT DE MALLORCA
RCD Mallorca-Selecció Balears, a IB3 TV

Dimarts a les 21.45h

IB3 TV retransmetrà el dimarts 13 a partir de les 21.45 h el partit solidari entre el R.C.D Mallorca i la Selecció Balear de futbol, que tindrà lloc per ajudar econòmicament els afectats per la torrentada del Llevant de Mallorca. L’ens públic contribueix a aquest esdeveniment benèfic amb la compra dels drets d’emissió del partit.

El partit serà narrat per Àngel Aguiló, amb els comentaris de Tomás Gibert i, des del camp, Emma Calsina. El partit es disputarà a l’Estadi de Son Moix i tots els doblers recaptats es destinaran a ajudar a la rehabilitació del Llevant.

En aquest partit han estat convocats un conjunt de jugadors de Primera Divisió, com són Miquel Àngel Moyà (Reial Societat), Sergi Darder (Espanyol), Iván Ramis (Eibar), Ximo Navarro (Alabès), Sergi Enrich (Eibar) i Pedro Bigas (Eibar), com també jugadors de les Illes de Segona Divisió i Segona Divisió B.

Si vols seguir el partit en directe, podràs escoltar-lo també a partir de les 19.30 h, a través d’IB3 Ràdio. Amb la narració de Toni Fuster, els comentaris de Miquel Àngel Tomàs, i amb Pep Lliteras a peu de camp.

IB3  servirà de plataforma per a la divulgació d’aquest partit benèfic, que ha concebut la Fundació de la Federació de Futbol de les Illes Balears amb la col·laboració del RCD Mallorca. A més, la fundació ha habilitat un número de compte per a les donacions, que es podrà veure també durant la transmissió del partit.

Comenta el partit amb l’etiqueta #SolidaritatLlevantIB3 i envia’ns els teus comentaris.