PASSA+EL+CAP+DE+SETMANA+A+IB3+R%C3%80DIO%3A+El+m%C3%B3n+de+la+ci%C3%A8ncia+i+el+medi+ambient+continua+a+IB3+R%C3%A0dio+a+bord+del+Nautilus

IB3 Ràdio informa

PASSA EL CAP DE SETMANA A IB3 RÀDIO: El món de la ciència i el medi ambient continua a IB3 Ràdio a bord del Nautilus

Els programes L’oasi i No venim amb manual canvien de dia i d’hora d’emissió

Font de Misteris i La Ruta d’Orfeu enceten nova temporada de tardor

Després de l’estrena dels programes que la Ràdio Pública de les Illes Balears emet de dilluns a divendres, comencen temporada els programes que acompanyen els oients el cap de setmana.

Les novetats per aquesta temporada de tardor pel cap de setmana comencen amb l’estrena de Nautilus, el programa de ciència i medi ambient d’IB3 Ràdio que s’emetrà cada dissabte a les 12 hores des d’Eivissa, capitanejat per la periodista Cristina Amanda Tur.

Amb l’espai es pretén donar veu al sector científic de les illes i els seus projectes, i, per això, una de les seccions fixes estarà destinada, cada setmana, a la presentació que l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA) ens dugui a terme amb un dels seus investigadors i el treball objecte d’estudi. El programa tendrà col·laboradors habituals com el periodista Joan Lluís Ferrer i el divulgador científic Jordi Pereyra. El primer d’ells conduirà la secció El Periscopi, en la qual es realitzarà un repàs analitzat de l’actualitat mediambiental en el món, i el segon ens parlarà, a la secció El Sonar, d’alguna curiositat científica remarcable.

En el Nautilus, un homenatge a la nau submarina que Jules Verne va imaginar per a ‘20.000 llegües de viatge submarí ‘, es parlarà de ciència, es recomanaran llibres científics -també de ciència ficció- i es trencaran mites i falses creences. Cada dissabte, els estudis d’IB3 ràdio a Eivissa es convertiran a la biblioteca científica del Nautilus.

Podeu seguir el programa a les xarxes socials a Facebook i Instagram amb l’usuari: @nautilusib3.

Un altre dels canvis que es produeixen a la graella d’IB3 Ràdio és el programa L’Oasi que s’emetrà dissabte de 22 hores a 23 hores. L’espai amb Adrià Cuatrecases ens portarà l’humor radiofònic d’aquest oasi particular al qual ens té acostumats.

 

Dissabte a la nit també torna a la graella d’IB3 Ràdio l’equip de Font de Misteris, que després de 10 temporades continuen al capdavant dels misteris i llegendes de les Illes Balears d’IB3 Ràdio.

 

Chema Font i el seu equip tornen als micròfons d’IB3 Ràdio, una nova temporada, els dissabtes vespre de 21 h a 22 h. (excepcionalment aquest dissabte de 23 h a 24 h) amb motiu de l’especial Entusiastes a la Nit de l’Art.

Diumenge serà el torn d’una altra novetats dels cap de setmana amb l’espai No venim amb manual que canvia horari i passa a emetre’s diumenge d’11 h a 12 hores.

Una nova temporada que continuarà amb els mateixos protagonistes: pares, infants i adolescents i sense oblidar els continguts en educació i criança.

 

Diumenge 19 de setembre també recuperarem el programa La Ruta d’Orfeu amb Pere Estelrich a les 22 hores. Un espai radiofònic divulgatiu i pedagògic dedicat a la difusió de música clàssica que apropa els clàssics als oients a través de converses setmanals, entrevistes i programes especials.

 

Amb aquests ingredients són amb els que parteix la nova programació d’IB3 Ràdio a la nova temporada 2021-2022 que es veurà reforçada amb nous professionals que s’incorporen a la ràdio pública per crear nous continguts i noves formes de posar els temes d’actualitat informativa i d’entreteniment sota la taula.

Passa la setmana amb IB3 Ràdio. T’acompanyam! Aquesta és l’aposta que la ràdio pública de les Illes Balears farà amb l’objectiu de convertir-se en el mitjà de referència per acompanyar els seus oients des de primera hora del dia i fins a acabar-lo.

Segueix-nos a les xarxes socials amb l’etiqueta: #NovaTemporadaIB3.