PASSEJADES
Pel Parc Natural de s’Albufera

Dissabte a les 13.25h

En aquest capítol, na Maria i en Vicenç recorreran un dels itineraris senyalitzats del Parc Natural de s’Albufera, regne de l’aigua i els ocells. Un autèntic paradís per a ornitòlegs, que des de fa dècades hi venen a contemplar el pas de les aus per primavera i tardor.

Després d’aturar-se al Centre de Recepció —on cal demanar el permís de visita— seguiran l’itinerari de sa Roca, que passa per aguaits, ponts i miradors. Els presentadors ens explicaran una part de la història de s’Albufera, que des del segle XVIII es va intentar dessecar per aconseguir noves terres de conreu.

Pel camí trobaran Imma Ferriz, biòloga, investigadora de camp i bona coneixedora del parc, que els parlarà de les principals espècies invasores que hi ha a l’espai natural, com hi arriben i com i per què s’intenten erradicar.

En acabar l’itinerari, en Vicenç i na Maria faran un tram de camí de ses Puntes per tal de pujar a una plataforma amb bona vista. Des d’allà sentiran com Guillem Morlà, ramader de s’Albufera, crida un grup de cavalls per donar-los menjar. Ell els explicarà quin bestiar viu a s’Albufera i com contribueix a mantenir l’ecosistema.

 

PASSEJADES