PASSEJADES
De cala Agulla a cala Mesquida

Dissabte a les 13.25h

En aquest capítol, na Maria i en Vicenç uniran a peu dues platges emblemàtiques de Capdepera: cala Agulla i cala Mesquida. Caminaran entre grans dunes i boscos de pins seguint una via freqüentada per senderistes, ciclistes i atletes durant tot l’any.

Per la costa arribaran fins a la punta des Gulló, on ens contaran històries de naufragis com el d’El-Golea. Passaran per la petita cala Moltó i seguiran el camí des Coll de Marina, flanquejat per boscos de pins, on Juan Terrassa i Mateu Morey els explicaran com es talla el garballó i com es tracten les seves fulles per fer la llata, activitat ben viva al municipi.

Després, na Maria ens dirà com fer una beguda isotònica casolana. I arribant al collet trobaran Pere Caldentey i alumnes del cicle de Tècnic d’Activitats Físicoesportives en el Medi Natural, que els explicaran en què consisteix aquesta formació cada dia més demanada a Mallorca.

A Cala Mesquida, els presentadors travessaran una passarel·la que permet contemplar el mar de dunes que protegeix la platja, des d’on acomiadaran el capítol.

Passejades