PASSEJADES%3A+De+Costitx+a+Cascanar

Diumenge a les 15.00

PASSEJADES: De Costitx a Cascanar

La passejada d’avui discorr per Costitx i Sencelles, una de les zones més riques en jaciments de Mallorca. Na Maria i en Vicenç partiran de la plaça de Costitx per seguir un tram de la Ruta Arqueològica que transcorre per aquests municipis.

Arribaran al jaciment des Turassot, on veuran l’equip d’arqueòlegs fent la seva i feina. El director de l’excavació, Sebastià Munar, els explicarà les troballes més interessants d’aquest poblat de navetiformes.

Seguiran el camí que passa per les cases de Son Vispó, una de les possessions més grans d’una fèrtil zona agrícola on un temps es conreaven cereals i vi. Des d’aquí arribaran a Binifat, al municipi de Sencelles, on visitaran l’impressionant talaiot del mateix nom i parlaran amb Marc Ferré, responsable de la Ruta Arqueològica.

Enfilaran el final de ruta caminant cap al llogaret de Cascanar, un tresor de l’arquitectura tradicional mallorquina. Allà entraran a la cerveseria artesana de Michel Campioni, que els revelarà els secrets de l’única cervesa belga feta a Mallorca.

Passejades s’emet cada diumenge a les 15 h. Segueix l’etiqueta #PassejadesIB3  i envia’ns els teus comentaris.