PASSEJADES
De les platges de Cavalleria a Cala Viola

Dissabte a les 13.25h

En aquest capítol, na Maria i en Vicenç són al municipi des Mercadal per fer una excursió extraordinària: caminar des de les platges de Cavalleria fins a Cala Viola tot seguint la carretera del far. Un recorregut que els permetrà visitar indrets amb bones vistes com la torre de Santija, construïda pels anglesos davant l’illot des Porros per protegir l’entrada del port.

També contemplaran les restes de l’antic assentament de Sanicera, on l’arqueòloga Cristina Bravo els explicarà què suposa la troballa de les restes localitzades. Indicis d’una ciutat i d’un campament militar situats a la vora d’un port històric que encara serveix de refugi a les barques.

Després de baixar fins al moll de fusta per contar algunes llegendes i llegir un poema de Ponç Pons, els nostres presentadors aniran a Cala Viola de Ponent. Allà trobaran na Mònica Sardà, professora de taitxi, i algunes alumnes seves que practiquen aquesta forma de meditació. Elles els explicaran els beneficis que aporta aquesta pràctica i com es pot aprendre.

 

PASSEJADES