PASSEJADES%3A+De+s%E2%80%99Estanyol+a+s%E2%80%99Estelella

Dissabte a les 15.20

PASSEJADES: De s’Estanyol a s’Estelella

Aquesta setmana els nostres passejadors Vicenç i Maria s’han mogut a la localitat costanera de s’Estanyol de Migjorn per recórrer un tram del litoral de Llucmajor, el qual els durà fins a la torre de defensa de s’Estelella.

Pel camí, contemplaran una gran varietat de bones vistes de l’arxipèlag de l’illa de Cabrera mentre travessen platges, escars i pedreres, elements ambientals que ens conten la història de com va ser fa un temps la vida en aquests racons del món.

La ruta senyalitzada discorre per la costa de la Marina de Llucmajor, declarada Àrea Natural d’Especial Interès i protegida gràcies a la mobilització popular.

A la vora d’un escar, Maties Tomàs, guia turístic, ens parlarà de les possessions més importants i amb renom de la zona, de l’antic llogaret de pescadors de s’Estelella i d’activitats com el contraban.

Per finalitzar, a una pedrera de gran bellesa i espectacularitat, l’arquitecta Catalina Salvà defensarà la gran importància de recuperar aquests espais característics que han modelat la costa de Mallorca.

Passejades s’emet el dissabte 24 d’abril a les 15.20 h a la Televisió Pública de les Illes Balears.