PASSEJADES%3A+Pel+Parc+Natural+de+Mondrag%C3%B3

Diumenge a les 15.00

PASSEJADES: Pel Parc Natural de Mondragó

En aquest capítol, na Maria i en Vicenç recorreran el Parc Natural de Mondragó, situat al municipi de Santanyí. Un dels espais protegits més bells de les Illes que combina el verd dels pins amb el blanc de l’arena i el turquesa de la mar.

Faran una excursió sense desnivells que transcorr per itineraris senyalitzats. Pel camí xerraran amb Tomàs Bosch, director del Parc Natural, qui els contarà com es gestiona un espai amb ecosistemes tan diversos, com poden ser boscos, estanys, conreus i platges.

Després veuran com l’ornitòleg José Luis Martínez Martín realitza el seguiment de les caixes niu. Ell els parlarà dels ocells que nidifiquen al parc i de la importància de l’educació ambiental.

A més a més, els nostres presentadors contemplaran elements que ens parlen de la important activitat agrícola del passat, visitaran un niu de metralladores i, vora la mar, llegiran un poema de Josep Maria Llompart.

Passejades s’emet cada diumenge a les 15 hores a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #PassejadesIB3 i envia’ns els teus comentaris.