PASSEJADES
Per la badia de Pollença

Diumenge a les 15.00h

En aquest capítol, na Maria i en Vicenç recorreran un tram de la bella badia de Pollença, des de la platja de sa Marina fins a la punta de Manresa. Contemplaran els aiguamolls de s’Albufereta, passaran per la platja del Corral d’en Bennàsser, es Barcarès i es Morer Vermell, per després endinsar-se en els boscos i garrigues de la punta de Manresa.
A la platgeta des Clot trobaran Domingo Bonnín, qui els explicarà algunes anècdotes d’aquest racó de costa tan estimat pels alcudiencs. I as Morer Vermell, el fundador de l’Associació Nordic Walking Mallorca els parlarà dels beneficis de la marxa nòrdica, una modalitat de marxa amb bastons.
Pel camí, els nostres passejants ens descobriran curiositats d’aquest tram litoral, com el rodatge d’algunes sèries i produccions, la importància de les antigues drassanes des Barcarès, els efectes de la tempesta del 2001 o la situació estratègica del Castell de Manresa. També visitaran unes espectaculars pedreres abandonades, i acomiadaran el programa amb vistes a les platges bessones de Sant Pere i Sant Joan.

‘Passejades’ s’emet cada diumenge a les 15 h a IB3 Televisió. Segueix l’etiqueta #PassejadesIB3 i envia’ns els teus comentaris.