PEP%3A+Apunta%E2%80%99t+el+meu+nom

Dilluns a les 22.15

PEP: Apunta’t el meu nom

És el sant de na Laura i la família vol fer-li una petita festa, però en Josep s’oblida i es sent molt malament. En Pep i en Toni acompanyen a en Josep al centre de dia. Ell no s’hi vol quedar fins que coneix a na Clara, sa padrina de na Neus, i canvia d’opinió.

La mort d’en Baltasar fa que n’Elena dubti de la seva professionalitat i la visita inesperada de la seva mare no l’ajuda gaire. Per altra banda, na Joana Maria es torna a instal·lar a ca seva i d’en Pep, però no s’imagina que tindrà companyia.

Segona temporada: En aquesta nova temporada en Pep assumirà la tasca de cuidador de son pare, amb tots els problemes que comporta i amb la sensació que només ell n’és el responsable. En Toni donarà un gir a la seva carrera artística i s’implicarà més amb les atencions cap a son pare, mentre en Josep  haurà d’aprendre a conviure amb la malaltia que continua avançant lentament, tot i que una nova amistat donarà esperança al seu dia a dia. Per altra banda, en Pep haurà d’aclarir els seus sentiments envers na Joana Maria i n’Elena i na Laura farà noves amistats.

Pep està interpretada per Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Caterina Adrover, Núria Hosta, Maria Bauzà i Carles Molinet.

Podreu recuperar aquesta emissió al nostre servei a la carta de la pàgina web, de la nostra App i al canal de YouTube d’IB3. Pep s’emet dilluns a les 22.15 h a la televisió pública de les Illes Balears.

Pep és una sèrie d’IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd.

Cançó i videoclip oficial i llista musical a Spotify

Aquesta temporada té la cançó oficial ‘Pep’ del grup Dasouza i amb el videoclip que es va estrenar el passat mes de gener i que podeu recuperar a l’enllaç del canal de YouTube d’IB3:  https://youtu.be/aqU_SHLNneg. També podeu gaudir de la llista de reproducció musical de la sèrie a Spotify: http://bit.ly/PlaylistPep.