PEP%3A+Darrer+episodi+de+la+temporada.

Dilluns a les 22.15

PEP: Darrer episodi de la temporada.

En aquest episodi final de la segona temporada de Pep “Sempre junts”, en Pep rep els papers del divorci i no pot evitar sentir-se trist en adonar-se que la seva relació amb na Joana Maria ha arribat al seu final.

 

Tot i les circumstàncies, ell sap que aquests dies ha de fer tot el possible per mostrar la seva millor cara davant en Josep, que està a punt de casar-se amb na Clara.

Mentre els preparatius per a la boda prenen forma, en Toni rep una telefonada d’en Jaume demanant-li que es vegin.

La família Alcover rebrà la visita inesperada d’un familiar que farà trontollar el dia més especial d’en Josep.

Segona temporada: En aquesta nova temporada, en Pep assumirà la tasca de cuidador de son pare, amb tots els problemes que comporta i amb la sensació que només ell n’és el responsable. En Toni farà un gir a la seva carrera artística i s’implicarà més amb les atencions cap a son pare, mentre en Josep  haurà d’aprendre a conviure amb la malaltia que continua avançant lentament, tot i que una nova amistat donarà esperança al seu dia a dia. Per altra banda, en Pep haurà d’aclarir els seus sentiments envers na Joana Maria i n’Elena i na Laura farà noves amistats.

Pep està interpretada per Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Caterina Adrover, Núria Hosta, Maria Bauzà i Carles Molinet.

Podreu recuperar aquesta emissió al nostre servei a la carta de la plana web, de la nostra App i al canal de YouTube d’IB3. Pep s’emet dilluns a les 22.15 h a la Televisió Pública de les Illes Balears.

 Pep és una sèrie d’IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd.

Cançó i videoclip oficial i llista musical a Spotify

Aquesta temporada té la cançó oficial ‘Pep’ del grup Dasouza i amb el videoclip que es va estrenar el passat mes de gener i que podeu recuperar a l’enllaç del canal de YouTube d’IB3:  https://youtu.be/aqU_SHLNneg. També podeu gaudir de la llista de reproducció musical de la sèrie a Spotify: http://bit.ly/PlaylistPep.