PEP%3A+Dos+no+s%E2%80%99allunyen+si+un+no+ho+vol

Diumenge a les 21.30

PEP: Dos no s’allunyen si un no ho vol

En Pep comença el dia de la pitjor manera: es fa mal al braç i al poc s’assabenta que na Joana Maria ha decidit acceptar la feina com a directora a l’escola de Menorca. Davant aquest fet, tot dos consideren que el millor és que sigui na Laura qui decideixi on vol viure, però per ella no és gens fàcil prendre una decisió. Na Neus torna de l’hospital molt afectada, ja que el diagnòstic de la seva padrina és dolent, però decideix no dir-li res perquè no pateixi. Per altre banda, en Josep es preocupa excessivament per la lesió del braç d’en Pep i en Toni li fa veure a en Pasqual que ha de plantar cara al seu sogre sinó vol que la seva relació acabi malament.

 

En aquest episodi intervenen Marga López, Lluís González, Edurne Pericás, Alex Escalona i Santi Pons, amb la col·laboració especial de Núria Hosta.

En aquesta nova temporada en Pep ha de fer un esforç per endreçar la seva vida, superant el divorci amb na Joana Maria i fent el possible per recuperar la farmàcia que es va cremar. A més a més, la malaltia d’en Josep avança irremeiablement. Tot i així, es veurà recolzat per la seva família i els seus amics, adonant-se de que, gràcies a l’amor, es pot sortir sempre endavant.

Pep està interpretada per Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Joan Miquel Artigues, Caterina Adrover, Carles Molinet i Maria Bauçà, entre d’altres.

Pep s’emet els diumenges a les 21.30 h a IB3 Televisió i en directe a la plana web d’IB3. A més, el podreu recuperar al nostre servei a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #PepIB3.