PEP%3A+Encara+no+som+un+in%C3%BAtil

Dilluns a les 22.15

PEP: Encara no som un inútil

En Pep ha pres la decisió d’anar a viure tots a ca en Josep per què no es refia d’en Toni, però na Laura no ho duu gens bé. En Josep no entén que hi fan tots a ca seva, i comença a confondre’s i pensar que encara son nins. Na Neus fa feina a la farmàcia i en Pep descobreix que tenen qualque cosa en comú a més a més de la feina. Na Joana Maria està inquieta per una qüestió mèdica però no s’atreveix a anar a la consulta de n’Elena, mentre la doctora intenta ser pacient amb un veïnat hipocondríac. Per altre banda, en Pasqual es troba amb totes les dificultats que te ser pare i batle les 24 hores del dia.

Segona temporada: En aquesta nova temporada en Pep assumirà la tasca de cuidador de son pare, amb tots els problemes que comporta i amb la sensació que només ell n’és el responsable. En Toni donarà un gir a la seva carrera artística i s’implicarà més amb les atencions cap a son pare, mentre en Josep  haurà d’aprendre a conviure amb la malaltia que continua avançant lentament, tot i que una nova amistat donarà esperança al seu dia a dia. Per altre banda, en Pep haurà d’aclarir els seus sentiments envers na Joana Maria i n’Elena i na Laura farà noves amistats.

Pep està interpretada per Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Caterina Adrover, Núria Hosta, Maria Bauzà i Carles Molinet.

Podreu recuperar aquesta emissió al nostre servei a la carta de la pàgina web, de la nostra App i al canal de YouTube d’IB3. Pep s’emet dilluns a les 22.15 h a la televisió pública de les Illes Balears.

 Pep és una sèrie d’IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd.

Cançó i videoclip oficial i llista musical a Spotify

Aquesta temporada té la cançó oficial ‘Pep’ del grup Dasouza i amb el videoclip que es va estrenar el passat mes de gener i que podeu recuperar a l’enllaç del canal de YouTube d’IB3:  https://youtu.be/aqU_SHLNneg. També podeu gaudir de la llista de reproducció musical de la sèrie a Spotify: http://bit.ly/PlaylistPep.