PEP%3A+Estrena+segona+temporada

Dilluns a les 22.15

PEP: Estrena segona temporada

Dilluns 22 de febrer al vespre torna la sèrie de major èxit a la televisió pública de les Illes Balears en els darrers 8 anys

Ara, gairebé un any després i havent gravat la segona temporada enmig d’una pandèmia, la televisió autonòmica de les Illes Balears estrenarà dilluns dia 22 de febrer a les 22.15 hores la segona temporada de la sèrie Pep. Una segona temporada que durà moltes sorpreses, girs potents i personatges nous que atrauran l’espectador, però sense perdre els punts forts de la sèrie.

Facebook Live amb els actors de la sèrie ‘Pep’

Abans de l’estrena, diumenge 21 de febrero, coneixerem què en pensen els actors, del seu paper a la sèrie, però també de la resta d’intèrprets.

Per això, a partir de les 19.30 hores, us esperam a la pàgina oficial de Facebook de Pep per avançar-nos al que ens espera en aquesta temporada: https://www.facebook.com/PEPserie.

Segona temporada

En aquesta nova temporada Pep assumirà la tasca de cuidador de son pare, amb tots els problemes que comporta i amb la sensació que només ell n’és el responsable. Toni donarà un gir a la seva carrera artística i s’implicarà més amb les atencions cap a son pare, mentre que Josep haurà d’aprendre a conviure amb la malaltia que continua avançant lentament, tot i que una nova amistat donarà esperança al seu dia a dia. Per altra banda, Pep haurà d’aclarir els seus sentiments envers Joana Maria i Elena i Laura farà noves amistats.

 

Pep està interpretada per Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Caterina Adrover, Núria Hosta, Maria Bauzà i Carles Molinet.

En el primer capítol de la segona temporada, Pep s’ha d’acostumar a conviure de nou amb el seu pare i el seu germà, però cap dels dos facilita aquesta nova situació. A més a més, Josep es troba desorientat i insisteix a tornar a ca seva. Laura es queixa perquè ningú no li explica què passa, mentre que Toni intenta superar la ruptura amb Klaus. Per altra banda, Pep se sent contrariat pels seus sentiments i ha de triar entre començar una relació amb Elena o tornar amb Joana Maria.

Podreu recuperar aquesta emissió al nostre servei a la carta de la pàgina web, de la nostra App i al canal de YouTube d’IB3. Pep s’emet dilluns a les 22.15 h a la televisió pública de les Illes Balears.

La sèrie

Pep és una sèrie d’IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd.

Pep té una família, formada per la seva dona Joana Maria, la seva filla Laura, el seu germà Toni i el seu pare Josep, el farmacèutic de tota la vida del poble on viuen. Pep és un petit empresari d’èxit, massa centrat en la seva feina sense tenir en compte què passa al seu voltant. Però un dia descobrirà que el seu pare té un deteriorament cognitiu lleu, l’avantsala de l’Alzheimer, i la seva vida farà un gir de 180 graus.

Cançó i videoclip oficial i llista musical a Spotify

Aquesta temporada té la cançó oficial ‘Pep’ del grup Dasouza i amb el videoclip que es va estrenar el passat mes de gener i que podeu recuperar a l’enllaç del canal de YouTube d’IB3:  https://youtu.be/aqU_SHLNneg.

També podeu gaudir de la llista de reproducció musical de la sèrie a Spotify: http://bit.ly/PlaylistPep.