PEP%3A+%E2%80%98Et+cuidar%C3%A9+sempre%E2%80%99

Dilluns a les 22.15

PEP: ‘Et cuidaré sempre’

IB3 Televisió emetrà aquest dilluns 29 de març a les 22.15 el sisè episodi de la sèrie Pep.

Per en Pep la tasca de cuidador de son pare és cada vegada més dura, i sent que un dia rebentarà. N’Elena li dona suport, fent-li veure que ell també s’ha de cuidar.

En Josep gaudeix al centre de dia amb la companyia de na Clara i, fins i tot li cau simpàtica na Marta, ja que tenen qualque cosa en comú. En Toni descobreix que en Jaume no accepta que els nens descobreixin la diversitat sexual i na Joana Maria li demana que ho deixi córrer, però en Toni no es vol rendir.

Per altra banda, na Laura i els seus amics estan enganxats a les xarxes socials i en Pep i en Pasqual decideixen fer qualque cosa per evitar-ho.

Segona temporada: En aquesta nova temporada en Pep assumirà la tasca de cuidador de son pare, amb tots els problemes que comporta i amb la sensació que només ell n’és el responsable. En Toni donarà un gir a la seva carrera artística i s’implicarà més amb les atencions cap a son pare, mentre en Josep  haurà d’aprendre a conviure amb la malaltia que continua avançant lentament, tot i que una nova amistat donarà esperança al seu dia a dia. Per altra banda, en Pep haurà d’aclarir els seus sentiments envers na Joana Maria i n’Elena i na Laura farà noves amistats.

Pep està interpretada per Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Caterina Adrover, Núria Hosta, Maria Bauzà i Carles Molinet.

Podreu recuperar aquesta emissió al nostre servei a la carta de la pàgina web, de la nostra App i al canal de YouTube d’IB3. Pep s’emet dilluns a les 22.15 h a la televisió pública de les Illes Balears.

Pep és una sèrie d’IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd.

Cançó i videoclip oficial i llista musical a Spotify

Aquesta temporada té la cançó oficial ‘Pep’ del grup Dasouza i amb el videoclip que es va estrenar el passat mes de gener i que podeu recuperar a l’enllaç del canal de YouTube d’IB3:  https://youtu.be/aqU_SHLNneg. També podeu gaudir de la llista de reproducció musical de la sèrie a Spotify: http://bit.ly/PlaylistPep.