PEP
Et trobaré a faltar

Dilluns a les 22.15

26/04/2021 22.15

Un cop recuperats de l’ensurt per la fugida d’en Josep i na Clara del centre dia, la família Alcover rep amb il·lusió la notícia de les noces entre en Josep i na Clara, tots menys en Pep, que pensa que es tracta d’una bogeria.

N’Elena és conscient del maldecap que passa en Pep a causa dels esdeveniments recents, perquè això el convida a passar el cap de setmana en parella allunyat de tothom i així pot relaxar-se uns dies.

 

Per altra banda, na Joana Maria torna de viatge i es retroba amb na Laura, que li demana consell per donar un cop de mà al seu padrí amb les noces.

Mentrestant, en Toni continua veient-se amb en Jaume, deixant de banda el perill que suposa, ell vol fer les paus i aconseguir una bona relació entre tots dos.

Segona temporada: En aquesta nova temporada, en Pep assumirà la tasca de cuidador de son pare, amb tots els problemes que comporta i amb la sensació que només ell n’és el responsable. En Toni farà un gir a la seva carrera artística i s’implicarà més amb les atencions cap a son pare, mentre en Josep haurà d’aprendre a conviure amb la malaltia que continua avançant lentament, tot i que una nova amistat donarà esperança al seu dia a dia. Per altra banda, en Pep haurà d’aclarir els seus sentiments envers na Joana Maria i n’Elena. Na Laura, per la seva banda, farà noves amistats.

Pep està interpretada per Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Caterina Adrover, Núria Hosta, Maria Bauzà i Carles Molinet.

Podreu recuperar aquesta emissió al nostre servei a la carta de la plana web, de la nostra app i al canal de YouTube d’IB3. Pep s’emet dilluns a les 22.15 h a la televisió pública de les Illes Balears.

Pep és una sèrie d’IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd.

Cançó i videoclip oficial i llista musical a Spotify

Aquesta temporada té la cançó oficial ‘Pep’ del grup Dasouza amb el videoclip que es va estrenar el passat mes de gener. El podeu recuperar a l’enllaç del canal de YouTube d’IB3: https://youtu.be/aqU_SHLNneg. També podeu gaudir de la llista de reproducció musical de la sèrie a Spotify: http://bit.ly/PlaylistPep.