PEP%3A+Hi+ha+coses+que+s%E2%80%99obliden

Dilluns a les 22.15

PEP: Hi ha coses que s’obliden

En Pep se sent responsable del fet que n’Elena vulgui partir del poble, per això intenta parlar-hi per aconseguir que la metgessa quedi.

 

En Josep comença a tenir molts nirvis amb els preparatius de les noces, i na Marta s’ofereix per donar-li un cop de mà.

En Toni troba que ja és moment de fer una passa endavant amb la seva relació amb en Jaume, però el banquer no té intenció d’arriscar-se i ser descobert.

Per altra banda, na Laura se n’adona de la mala relació que existeix entre els seus pares i vol que ho arreglin, però la distancia sentimental que separa en Pep i na Joana Maria és més àmplia que mai.

Segona temporada: En aquesta nova temporada, en Pep assumirà la tasca de cuidador de son pare, amb tots els problemes que comporta i amb la sensació que només ell n’és el responsable. En Toni farà un gir a la seva carrera artística i s’implicarà més amb les atencions cap a son pare, mentre en Josep  haurà d’aprendre a conviure amb la malaltia que continua avançant lentament, tot i que una nova amistat donarà esperança al seu dia a dia. Per altra banda, en Pep haurà d’aclarir els seus sentiments envers na Joana Maria i n’Elena i na Laura farà noves amistats.

Pep està interpretada per Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Caterina Adrover, Núria Hosta, Maria Bauzà i Carles Molinet.

Podreu recuperar aquesta emissió al nostre servei a la carta de la plana web, de la nostra app i al canal de YouTube d’IB3. Pep s’emet dilluns a les 22.15 h a la Televisió Pública de les Illes Balears.

 Pep és una sèrie d’IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd.

Cançó i videoclip oficial i llista musical a Spotify

Aquesta temporada té la cançó oficial ‘Pep’ del grup Dasouza i amb el videoclip que es va estrenar el passat mes de gener i que podeu recuperar a l’enllaç del canal de YouTube d’IB3:  https://youtu.be/aqU_SHLNneg. També podeu gaudir de la llista de reproducció musical de la sèrie a Spotify: http://bit.ly/PlaylistPep.