PEP
La segona temporada de la sèrie s’estrena dijous a TV3 i ja s’ha començat l’enregistrament de la tercera temporada

EPRTVIB informa

A partir de divendres la primera temporada arriba a la plataforma FILMIN

La segona temporada PEP ha estat la tercera opció de la seva franja d’emissió en la franja d’adults joves (25-44 anys) per damunt de La 1, Cuatro i La Sexta, gràcies a una altíssima fidelitat, que arriba al 60%.

La sèrie de producció pròpia d’IB3 Pep estrena dijous la seva segona temporada a Televisió de Catalunya, però també a partir de divendres els seus seguidors podran veure la primera temporada a la plataforma FILMIN i a partir del dia 2 de juliol la segona temporada.

En les seves 2 temporades, la sèrie ha assolit fins a 320.000 espectadors en qualque moment. La segona temporada –emesa la primera meitat de 2021 i amb una mitjana del 5,5% amb 21.000 espectadors per episodi– ha arribat a tenir minuts d’or amb quotes de pantalla de fins al 9,5%.

La segona temporada PEP ha estat la tercera opció de la seva franja d’emissió en la franja d’adults joves (25-44 anys) per damunt de La 1, Cuatro i La Sexta, gràcies a una altíssima fidelitat, que arriba al 60%.

Per altra banda, les audiències en línia de la segona temporada sencera ha obtingut prop de 64.500 visualitzacions a la carta d’IB3 i 31.000 visualitzacions al canal de YouTube.

A més, cal esmentar que ja s’ha començat a enregistrar la que serà la tercera temporada de la sèrie que promet noves històries amb què no deixarà indiferent ningú després de com va acabar el darrer episodi de la segona temporada.

 

Pep està interpretada per Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Caterina Adrover, Núria Hosta, Maria Bauzà i Carles Molinet. La sèrie d’IB3 està produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd.

Cançó i videoclip oficial i llista musical a Spotify

La segona temporada de la sèrie Pep té la cançó oficial del grup Dasouza i amb el videoclip que es va estrenar el passat mes de gener i que podeu recuperar a l’enllaç del canal de YouTube d’IB3:  https://youtu.be/aqU_SHLNneg.

També podeu gaudir de la llista de reproducció musical de la sèrie a Spotify: http://bit.ly/PlaylistPep.