PEP%3A+Quin+dia+som%3F

Dilluns a les 22.15

PEP: Quin dia som?

IB3 Televisió emetrà aquest dilluns 5 d’abril a les 22.15 h el setè episodi de la sèrie Pep.

En Pep està més pendent que mai de son pare, sobretot després de descobrir que na Marta fa feina al centre de dia. En canvi, en Josep no vol ni sentir a parlar d’altre centre, ja que sent que la seva amistat amb na Clara és molt important.

A més, en Toni està molt implicat amb el discurs per la diversitat sexual que vol fer pel sopar de barriades, tot i que sap que en Jaume farà tot el possible per evitar-ho. Per altra banda, n’Elena i na Joana Maria es troben a faltar i decideixen fer una passa endavant per solucionar-ho.

Segona temporada: En aquesta nova temporada en Pep assumirà la tasca de cuidador de son pare, amb tots els problemes que comporta i amb la sensació que només ell n’és el responsable. En Toni donarà un gir a la seva carrera artística i s’implicarà més amb les atencions cap a son pare, mentre en Josep  haurà d’aprendre a conviure amb la malaltia que continua avançant lentament, tot i que una nova amistat donarà esperança al seu dia a dia. Per altra banda, en Pep haurà d’aclarir els seus sentiments envers na Joana Maria i n’Elena i na Laura farà noves amistats.

Pep està interpretada per Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera, Judith Diakhate, Joan Miquel Artigues, Caterina Adrover, Núria Hosta, Maria Bauzà i Carles Molinet.

Podreu recuperar aquesta emissió al nostre servei a la carta de la pàgina web, de la nostra App i al canal de YouTube d’IB3. Pep s’emet dilluns a les 22.15 h a la televisió pública de les Illes Balears.

Pep és una sèrie d’IB3 produïda per Singular i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd.

Cançó i videoclip oficial i llista musical a Spotify

Aquesta temporada té la cançó oficial ‘Pep’ del grup Dasouza i amb el videoclip que es va estrenar el passat mes de gener i que podeu recuperar a l’enllaç del canal de YouTube d’IB3:  https://youtu.be/aqU_SHLNneg. També podeu gaudir de la llista de reproducció musical de la sèrie a Spotify: http://bit.ly/PlaylistPep.