PEP%3A+Guard%C3%B3+Pello+Sarasola+de+la+FORTA

EPRTVIB informa

PEP: Guardó Pello Sarasola de la FORTA

La sèrie d’IB3 Televisió “Pep” guanya el prestigiós premi Pello Sarasola que atorguen totes les televisions autonòmiques a la millor producció de l’any 2020. La Federació d’Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmiques (FORTA), reunida a Saragossa, ha vo-tat la producció de ficció balear en reconeixement de la seva visibilització de la malaltia de l’Alzheimer amb sensibilitat i sentit de servei públic.

El guardó, recollit pel director general, Andreu Manresa, és també un premi a l’aposta de la cadena per la ficció local. El guardó va entregar-se aquest dimecres horabaixa perquè amb la pandèmia encara no s’havia pogut celebrar la cerimònia. El guardó lliu-rat a Saragossa correspon a la primera temporada, emesa l’any 2020.

Pep és una sèrie de televisió balear d’IB3 produïda per Singular Audiovisual i dirigida per Ferran Bex, Juan Ortega i Miquel Verd. Es va estrenar el 20 de gener del 2020. Està interpretada per Toni Gomila, Miquel Gelabert, Llum Barrera i Caterina Adrover, entre d’altres.

Des del primer moment, “Pep” va captivar el públic a través de l’humor combinat amb una bona dosi de realitat. L’Alzheimer d’en Josep avança cada dia, i la família Alcover s’ha d’adaptar a les noves situacions. Com sempre, la família, els amics i l’amor ajuden a tirar endavant.

Gran audiència

Actualment, IB3 Televió emet cada diumenge, en horari de màxima audiència, la ter-cera temporada de “Pep”. És la sèrie més vista de la darrera dècada a IB3 Televisió. “Pep” s’ha consolidat com la sèrie familiar de referència. 400.000 espectadors de totes les edats l’han vista en algun moment i també acumula 190.000 visualitzacions per in-ternet, a la carta i a YouTube.

Les autonòmiques també varen premiar el programa de Televisió Canària “Una hora menos” per la seva cobertura de l’erupció del volcà de La Palma l’any 2021.