%E2%80%98Pep%E2%80%99%2C+una+s%C3%A8rie+d%E2%80%99IB3+amb+un+guard%C3%B3+simb%C3%B2lic+per+celebrar+el+seu+%C3%A8xit

EPRTVIB informa

‘Pep’, una sèrie d’IB3 amb un guardó simbòlic per celebrar el seu èxit

Tot l’equip ha rebut una peça de ceràmica de Call Vermell, una reinterpretació de l’escultura del premi Pello Sarasola que va rebre la sèrie el 2020

El març passat la sèrie d’IB3 Pep va rebre el premi Pello Sarasola al millor programa de la Federació de Televisions Autonòmiques (FORTA) i ara les quasi 50 persones que han estat durant les tres temporades darrere de l’exitosa sèrie han rebut, de part de la Direcció General de l’Ens, un guardó simbòlic en agraïment per la seva feina en els diferents departaments d’aquesta producció.

La placa que s’ha enviat ha estat dissenyada pel taller de ceràmica Call Vermell de Felanitx, agafant com inspiració l’escultura d’Angel Elías Gómez, titulada Eclosión II. Actors, directors, guionistes i col·laboradors han mostrat el seu agraïment a xarxes, com el protagonista Toni Gomila, els directors Miquel Verd i Ferran Bex, o el mateix batle de Montuïri Joan Verger. A més, aquesta setmana el director general d’IB3, Andreu Manresa, ha entregat la mateixa placa a l’equip d’IB3 Televisió, que ha estat implicat en la seva creació.

Pep ha estat la sèrie d’IB3 Televisió de més èxit en els darrers anys, convertint-se en la ficció amb més fidelitat de la història de la cadena. A més, al llarg de les seves tres temporades, la sèrie s’ha convertit en referència per a molts de teleespectadors de com tractar i afrontar la malaltia de l’Alzheimer, així com ha reivindicat la tasca imprescindible, tant dura com desconeguda, dels seus cuidadors.