X

Per què hi ha vaga de fems al Raiguer?

Aquesta horabaixa se celebra una reunió negociadora a la Conselleria de Treball per intentar desconvocar la vaga que es preveu que comenci aquest dijous a les 20h del vespre

28/06/2022

Per què hi ha vaga de fems al Raiguer?

Redacció

La vaga que continua convocada és la de la recollida dels residus sòlids a la Mancomunitat des Raiguer. Fa uns minuts ha començat una reunió negociadora a la Conselleria de Treball.

El mal estat de conservació de la flota de vehicles amb què presten el servei de recollida de fems als municipis del Raiguer – excepte Inca i Marratxí– és el detonant de la vaga, la qual, si no hi ha acord de darrera hora, començarà dijous a les 20h del vespre. Els treballadors denuncien que l’empresa no ha posat encara camions nous tal com estipula la contracta i fa servir camions vells de segona mà llogats que sovint estan espatllats. Anit, 3 dels camions no pogueren sortir perquè estaven avariats.

Els treballadors també denuncien que les instal·lacions on es canvien i es guarda el material no són les adequades per desenvolupar la seva tasca. Afirmen que estan brutes i que són petites per als 45 treballadors que hi fan feina.

Els treballadors del servei de recollida de residus del Raiguer, de moment, no entren a parlar de qüestions salarials, un tema que deixen per al proper mes de setembre quan es complirà el primer any de la nova concessió, que té una vigència de 8 anys.


Fracassa la negociació per desconvocar la vaga de fems al Raiguer a partir de dijous 
Els treballadors de recollida de fems del Raiguer acorden fer vaga indefinida a partir de dijous

28/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris