“Petits”, el jurat

jaumemas

 

JAUME MAS

Jurat de Petits

Jaume s’enfronta a un gran repte i és el d’haver de valorar joves promeses de la música i el ball. A cada programa haurà de fer la seva anàlisi i decidir els concursants que tenen més qualitats per seguir a Petits.

D’ençà que era ben menut es dedica a la música, però va esser el seu pas pel talent show La Voz que li va donar la popularitat.

Actualment es dedica a la música de manera professional; està preparant el llençament del seu disc que segur que donarà molt a parlar.

 

 petits-separa

sandrarey

 

SANDRA REY

Jurat de Petits

Coreògrafa, ballarina i directora d’acadèmies de ball.

Balla des que té cinc anys. Va rebre formació de dansa a Mallorca, Madrid, Barcelona, Londres, Paris, Itàlia i Portugal.

Ha participat com a jurat a campionats nacionals i internacionals.

Directora de l’acadèmia que ha estat dues vegades campiona d’Espanya de dansa urbana. El darrer premi del qual poden presumir és el del Millor muntatge coreogràfic a Livorno amb el grup de dansa contemporània.

Sandra Rey també és organitzadora dels actes més importants de dansa a Balears.

A més de tot això, forma professors de dansa.

Combina totes aquestes activitats amb la seva col·laboració al programa en què ha de valorar les actuacions del concursants.

 

petits-separa

Manuelillan

 

MANUEL ILLÁN

Jurat de Petits.

Manuel juntament amb la resta del jurat, ha de valorar les actuacions dels concursants. Després de veure als petits ha de fer públic el seu veredicte.

En Manuel compta amb una dilatada experiència en el món de la música; inicialment com a músic formant part del grup Esclarecidos i actualment es dedica a la indústria discogràfica. El seu pas per Grabaciones Accidentales, Dro, EMI, Muxxic y Warner Music l’han convertit en un dels referents de la indústria. A 2001 va crear la seva pròpia empresa, Shaketown Music, que va ser molt coneguda pel llançament de Las Ketchup. A 2003 amb Trimeca fitxà a artistes com Diana Navarro, India Martínez i Pablo Alboran.

Aquesta extensa trajectòria fa de Manuel Illán un dels productors musicals més reconeguts d’Espanya.