“Petits”, els ‘coaches’

petits-separa

jaumeanglada

 

JAUME ANGLADA

Coach de Petits.

La seva feina al programa consisteix a veure les actuacions del concursants i salvar un dels finalistes que formaran part del grup de cantants. A la segona fase del programa, els ajudarà a millorar i a rectificar les seves actuacions amb vista a la gala.

Jaume Anglada és cantant i es dedica de manera professional a la música. Un dels rockers més reconeguts de les nostres Illes.

A la seva discografia trobam:

Dentro de la Noche

Empezar de Nuevo

Nunca tendremos Graceland

Otra canción de carretera

Stereo

Jaime Anglada en concierto

Tempoasinfónico

Jaume Anglada i tu

Endemés, ha presentat programes de televisió a IB3 Televisió com “Digues que sí”, “Quina nit!” i “Moments”. Jaume va debutar com a actor a la sèrie de TVE “A las once en casa”.

 petits-separa

carloscalatayud

 

CARLOS CALATAYUD

Coach de ball de Petits.

La seva feina al programa consisteix a veure les actuacions dels concursants i salvar un dels finalistes de cada programa per a que entri en el seu equip. Endemés, a la segona fase de Petits ha d’aconsellar i guiar els joves ballarins… amb vista a l’actuació a la gala.

Carlos Caltayud va començar a ballar quan tenia 10 anys. Els seus inicis varen esser complicats. Duia malament el fet d’esser dels pocs homes ballarins, però ho va superar tot d’una. Amb 15 anys ja era ballarí de competició i en diferents edicions va aconseguir el 1r, 2n i 3r premi d’Espanya.

Les seves especialitats com a ballarí són el jazz i el hip-hop.

En àmbit professional ha col·laborat a videoclips rodats a Mallorca amb grups com Dover o Alex Manga. També pot presumir d’haver ballat amb Jennifer López.

Actualment, fa feina com a professor de dansa formant ballarins des dels 5 anys fins a adults, i ho combina amb la seva col·laboració al programa Petits.

a Petits.

petits-separa