POLSERES+VERMELLES%3A+Amb+la+participaci%C3%B3+de+les+actrius+mallorquines+Llum+Barrera+i+Caterina+Alorda

27 05 2021

POLSERES VERMELLES: Amb la participació de les actrius mallorquines Llum Barrera i Caterina Alorda

Aquesta setmana, a la programació de la televisió pública de les Illes Balears, s’incorpora la popular sèrie de TV3, reconeguda arreu del món, Polseres Vermelles, un drama mèdic i juvenil creat per Albert Espinosa i dirigit per Pau Freixas.

Els actors que protagonitzen la sèrie són: Àlex Monner, Igor Szpakowski, Mikel Iglesias, Joana Vilapuig, Marc Balaguer, Nil Cardoner, Laia Costa, Àlex Maruny, Èlia Solé, Noah Manni, Abel Rodríguez, Paula Vélez i Llum Barrera, entre molts altres…

La producció va ser guanyadora del premi Emmy Kids International l’any 2011 i el premi Ondas 2013 a la millor sèrie de televisió. A més, també va aconseguir una gran quantitat de nominacions (millor sèrie de l’any, millor minisèrie i millor sèrie de ficció) en diferents festivals, com són els premis Seoul International Drama Awards i els premis Zapping.

Ambientada en un hospital, el protagonisme no correspon als metges, sinó als pacients, un grup d’al·lots joves que lluiten contra la seva malaltia i que tenen les mateixes inquietuds, ganes de riure i divertir-se, d’enamorar-se, de descobrir noves experiències… igual que els altres al·lots de la seva edat.

Si bé cada un d’ells pateix una malaltia o trastorn diferent (càncer, anorèxia, arrítmia…), tots passen pel mateix, el fet de gaudir cada dia com si fos el darrer, tots intenten lluitar les seves batalles de la manera més optimista. Per això, entre tots ells decideixen formar un grup, en el qual cada un ocupa un rol, però on sempre trobin un suport.

Polseres Vermelles s’estrena el diumenge 30 a les 15.10 h, just després d’acabar IB3 Notícies migdia del cap de setmana, a IB3 Televisió.