SOCIETAT

Preacord per suspendre la vaga de fems del Raiguer

 El Govern s'ha compromès a fer una inspecció aquesta mateixa setmana amb treball i l'institut balear de seguretat i salut laboral per comprovar les possibles deficiències en els vehicles i les instal.lacionsan d'utilizar els treballadors especialment de la flota de vehicles, que és el detonant de la vaga més info
Per què hi ha vaga de fems al Raiguer?

Empresa i treballadors han arribat a un preacord per suspendre la vaga que hi havia convocada a partir de dijous. El Govern s’ha compromès a fer una inspecció aquesta mateixa setmana amb treball i l’institut balear de seguretat i salut laboral per comprovar les possibles deficiències en els vehicles i les instal.lacions. Els treballadors també han aconseguit altres reivindicacions. Demà a les quatre i a les vuit del capvespre les assemblees de treballadors han de ratificar l’acord.

Reunió entre les parts

Empresa, mancomunitat del raiguer i representants dels treballadors s’han assegut a la taula de negociacions a les dotze i mitja del migdia, amb la mediació de la directora general de treball. A mitjan horabaixa i després de dos recessos, el president de la mancomunitat del Raiguer anunciava un acostament de postures.

La mancomunitat s’ha compromès a fer un millor seguiment del material que han d’utilizar els treballadors especialment de flota de vehicles, que és detonant de la vaga. Els treballadors denuncien que enlloc dels camions nous compromesos han d’usar vehicles de segona mà llogats que sovint estan espatllats.

La mancomunitat ja ha obert dos expedients a l’empresa concessionària per un total de 43.000 euros.

Els treballadors també denuncien que les instal·lacions on es canvien i es guarda el material no són les adequades per desenvolupar la seva tasca. Afirmen que estan brutes i que són petites per als 45 treballadors que hi fan feina.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |