Premis+Feim+Kil%C3%B2metres+a+l%E2%80%99esportista+de+l%E2%80%99any

EPRTVIB informa

Premis Feim Kilòmetres a l’esportista de l’any

Ja està en marxa la primera edició dels Premis Feim Kilòmetres. En sintonia amb la filosofia que regeix el programa d’IB3 Ràdio, aquests premis volen simbolitzar la capacitat de lluita, de sacrifici i de superació dels atletes, més enllà de la modalitat esportiva que practiquen. A vegades, tot això es tradueix en victòries i medalles, però no sempre és així. A vegades, només ser-hi és la més gran de totes les victòries.

Són moltes i molts els que han destacat en algun moment puntual. Els dos noms més votats en categoria femenina i masculina rebran el guardó FKM. Un guardó tallat en fusta de Teca de 1’5kg de pes, elaborat per Víctor Truyol i per les mans de Duardo Coll.

Joan Martí i Mercè Valero lliuraran personalment el guardó en el transcurs d’un programa especial dedicat al guanyador i la guanyadora d’aquesta primera edició dels Premis Feim Kilòmetres.

Quins creus que han estat els dos atletes, home i dona, més destacats de 2017?

Dia 31 de desembre a les dotze de la mitjanit acaba el termini de votacions. Per votar heu d’entrar a la pàgina web www.feimkilòmetres.com i, de les dues llistes de seleccionades i seleccionats, heu de triar els dos esportistes (un home i una dona) que, per vosaltres, mereixen guanyar la primera edició dels Premis Feim Kilòmetres.