Preparant el Summer Pie

Tot a punt per als directes, just hi faltes tu!

Dos dies de música en directe, solidària i protagonitzada per noms molt rellevants del panorama musical internacional i local, fan de la proposta sonora pensada per protagonitzar la quarta edició del festival, un punt interessant en què fer confluir folkrock britànic, música americana amb visió mallorquina, sonoritats bucòliques i pop alternatiu. 

I és que la balança sonora aconseguida pel plantejament de cartell d’aquesta quarta edició, mostra un ventall de possibilitats heterogeni i equilibrat entre les diferents textures que pot arribar a tenir el folkrock. 

En referència als preparatius, ja has pogut veure, a manera de prèvia, informació a la televisió i si formes part de les nostres xarxes socials, sabràs que, des d’IB3 Ràdio, volem fer-vos partícips de les diferents sensacions que es viuran durant els dies 12 i 13 de juny, a Es Baluard de Ciutat. Tant si no podeu esser-hi, com si voleu recordar la vostra assistència als concerts, connectau amb les emissions que per FM i per internet, dedicarem, des de l’emissora, a cobrir aquest acte. 

El primer a posar-se davant els micròfons, que estaran instal·lats a peu d’escenari, serà Joan Trias, que al capdavant del programa Mediterràdio conversarà amb els protagonistes del primer dia de concerts: Los Belmez, Son and The Holy Ghosts, Julie Doiron i Steve Smyth & The Outlaws. Ells, amb la música en directe enregistrada a cada un dels concerts que facin, seran el protagonistes del Mediterràdio de dissabte 13, a partir de les 20.30 h. 

Més tard, arribarà el torn de Tito Fuster, que recollirà el testimoni del dia anterior, per captar les impressions i sensacions dels integrants del segon dia de concerts: Wayne Petti, Misery Strings, Da Souza i Stornoway, perquè l’endemà siguin la banda sonora d’una bona part de l’IB3 Música Ràdio Fórmula que presenta aquest dj i locutor. 

Tot això, amb el suport dels serveis tècnics de la ràdio i de l’àrea de programació de l’emissora.