Primera+derrota+de+la+UD+Eivissa

Els de Romo cauen a Can Misses davant l'Intercity (1-3) i desaprofiten l'opció de ser líders

Primera derrota de la UD Eivissa

La UD Eivissa signa la primera derrota de la temporada contra l’Intercity d’Alacant (1-3). L’equip de Romo va saltar al verd de Can Misses sense la intensitat adequada. Els visitants ja es van avançar en el minut 6 de partit, després de la finalització de cap d’Emilio Nsue, el davanter mallorquí adaptat al lateral, a la sortida d’un còrner.

L’Eivissa es va anar entonant a poc a poc, però l’equip estava molt estirat, llarg, concedint metres per circular i córrer al rival. Els de Romo arribaven a tres quarts de camp amb certa facilitat, però no tenien la inspiració per crear ocasions de cert perill.

A la segona meitat, el guió no va canviar gaire, amb un Eivissa que tenia més la pilota, però amb menys mossegada que altres dies. L’Intercity, un equip amb gent de bon peu, però sense una gran organització, va tornar a estar més encertat en una transició que va aprofitar Piñán al 70. En aquest cas, els blau cel sí que van respondre ràpidament. Soko fa una gran carrera individual per la dreta, a l’estil George Weah, i troba al segon pal Arroyo, en posició dubtosa, que defineix a porta buida.

Quedaven més de vint minuts i semblava que la remuntada era possible. Però novament va florir la falta de finor de l’equip en aquest partit. Va sumar arribades, però escàs encert en la definició i les decisions. A sobre, en el descompte, la jugada absurda de la jornada. Alberto Escassi, un dels millors al llarg de la temporada, agafa la pilota amb les mans dins de l’àrea pensant que l’àrbitre havia aturat el joc. Per sorpresa seva, assenyala penal i Álvaro el transforma i tanta un partit nefast. El somni de ser líders, després de la derrota del Castelló, haurà d’esperar com a mínim una jornada més.