PROGRAMACI%C3%93+DE+TARDOR%3A+M%C3%A9s+informaci%C3%B3%2C+m%C3%A9s+esports+i+noves+propostes+de+cap+de+setmana

EPRTVIB informa

PROGRAMACIÓ DE TARDOR: Més informació, més esports i noves propostes de cap de setmana

IB3 Ràdio estrena aquesta setmana una nova graella que reforçarà els informatius, les retransmissions esportives i la programació de cap de setmana.

Arrenca una nova temporada amb l’objectiu de reforçar els informatiu i donar més espai a les retransmissions esportives dels equip de les Illes Balears. D’aquesta manera, els informatius de cap de setmana s’amplien per incorporar un espai d’edició extra que resumirà i contextualitzarà les notícies més importants de la setmana.

Tot seguit, a partir de les 9 i fins a les 11,  el programa  magazín La Gran Vida, conduït per Cristina Bugallo, serà l’encarregat d’apropar a l’oient l’actualitat de la setmana des d’un punt  de vista més ampli i profund. El seguirà el programa Balears fa Ciència que continua amb el seu horari habitual.

El programa magazín de caire familiar No Venim amb Manual canvia d’hora i es passarà a emetre a de 16 a 19h.  Encara que aquest canvis no afectaran l’essència del programa, sí que permetrà incorporar nous continguts i nous convidats.

Els vespres, el programa Font de Misteris amplia el seu horari i passa a emetre’s de 21 a 23 h. Per acabar, No apaguis el Llum avança una hora la seva emissió i passa a les 23 h.

Els diumenges també  de l’ampliació dels continguts informatius que s’incorpora els dissabtes.

 Retransmissions esportives i informatius

L’altre gran aposta de la nova temporada seran les retransmissions esportives amb especial atenció als esports més minoritaris: futbol de Primera i Segona B, la Lliga de futbol femení RetoIberdrola, futbol sala,  la Superlliga de vòlei i tots aquells esdeveniments esportius que disposin d’una important presència d’esportistes balears.

De dilluns a divendres, l’informatiu matí, de 7 a 9h,  estrena nou format molt més dinàmic, amb titulars cada 30’ i les desconnexions locals més tard, a les 8.40h. L’espai humorístic La Picolíssima es manté com a encarregat de tancar l’espai.

La resta de la programació continua com fins ara, amb una franja específica per a la programació temàtica, a les 18 h i a les 2o, i dos grans programes magazín: Al Dia, de 9 a 13 h i Múltiplex, l’horabaixa de 15 a 18 h.

La música a IB3 Ràdio 

L’aposta d’IB3 Ràdio per la música amb la posada en marxa d’IB3Música.com obre una nova porta amb el programa Òrbita3, que durant els horabaixes del cap de setmana farà un recorregut per la millor música de les Illes i del món.

IB3Música.com és un canal musical exclusivament en línia que ofereix 24 hores ininterrompudes de música de qualitat en reproducció en continu (el 50% de la qual serà creat a les Balears) i també continguts propis en forma de podcasts fets per algunes de les veus de més pes de l’univers musical de les Illes.