Programació especial a IB3 amb motiu del debat de moció de censura

EPRTVIB informa

El programa Al Dia oferirà a IB3 Ràdio i IB3 Televisió un programa especial 

Dijous

A partir de les 9.05 hores modificam la nostra programació habitual per oferir-vos, un programa especial a ràdio, televisió i web amb motiu de la moció de censura contra el govern de Rajoy.

Des de l’inici del debat de la moció de censura contra Mariano Rajoy emetrem en directe des del Congrés dels Diputats la intervenció del socialista, Pedro Sánchez, i les possibles intervencions dels membres del Govern. Analitzarem les intervencions amb Cristina Polls, Hugo Sáez i Ferran Aguiló. El programa Al dia s’emetrà fins a les 14.00 hores per oferir-vos l’actualitat del debat. De 14.00 a 15.00 hores el podreu seguir dins l’informatiu migdia. El magazín Múltiplex amplia el seu horari fins a les 19.00 hores, moment en què agafarà l’actualitat del debat l’nformatiu vespre.

Divendres

A partir de les 9 h, tendrem programació especial i emetrem la segona jornada del debat de la moció de censura contra Mariano Rajoy. Serà conduït per Mònica Bestard i es podrà seguir per IB3 Ràdio i per IB3 Televisió. Analitzarem les intervencions i la votació amb diversos periodistes i experts. L’emissió d’aquest especial d’Al Dia a IB3 Ràdio i a IB3 Televisió es pot allargar fins a les 14 h.

Podreu seguir la sessió plenària de la moció de censura de dijous i divendres íntegrament per reproducció en continu a la pàgina de directes d’IB3: IB3.org/directe.

Ens podreu seguir a Twitter i Instagram al perfil @IB3, i al Facebook: facebook.com/IB3org.

Recordau que podreu veure tots els programes al servei a la carta de la web i als diferents canals de YouTube.